🍽️ Restaurant Week Bulgaria е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена храна, а Dolce Amaro ще участва в тазгодишното кулинарно събитие! Участващите ресторанти предлагат няколкостепенно меню на фиксирана цена от 37 лв, без включени напитки.
⭐ Селекцията ресторанти е направена чрез оценка на качеството на храната в тях, опита на главния готвач, качеството на обслужването и интериора или някой друг забележим фактор.
📅 От 15 до 18 октомври заповядайте в Dolce Amaro Seaport и опитайте от нашите специално селектирани ястия!
Вариант 1
⭐ Стартер:
Терин от птичи дроб, смокини с коняк „Хенеси”, черешов гел, лимецови брускети.
⭐ Основно ястие:
Патешко бутче конфи с териаки-джинджър сос, хрупкави бейби моркови с панко галета, маш от сладък картоф с черен зимен трюфел и глазирани бобчета едамаме.
⭐ Десерт:
Шоколадова трилогия с нежен безглутенов орехов блат със сос от пуканки и бадемов крамбъл.
Вариант 2
⭐ Стартер:
Карпачо от октопод с рукола, конфитирани чери домати, ксперси, билки и айоли с уасаби.
⭐ Основно ястие:
Филе от лаврак в комбинация с черноморски миди с билково масло, върху канапе от зеленчукови перли, велуте с биск от омар и шафран.
⭐ Десерт:
Плодова експлозия с горски плодове и малиново кули обвити във фин бял ганаш.
ℹ️ Събитие: facebook.com/events/324701085428421/