Щастливи сме да ви информираме, че и тази година ресторанти Dolce Amaro се вклчюи в Restaurant Week Varna. Шеф Койчев – главен готвач в ресторанти Dolce Amaro Варна приготви две четиристепнни менюта на различна тематика:
МЕНЮ ЕВРОПА
Комплимент
Френска лучена супа ,запечена с козе сирене(дегустационна порция)
Салата
Микс от листни зеленчуци, карамелизиран пекан,сезонни плодове,хамон Иберико, дресинг от диви плодове,редукция от домашен сироп от бъз
Основно
Телешки паве стек,крем от целина,гъши дроб глазиран във фарситура от вишни с Портвайн,сотиран фенел в бистрено масло
Десерт
Класически Тарт Татен с круши в компанията на домашен сладолед с бурбонска ванилия
МЕНЮ АЗИЯ
Комплимент
Тайландска супа Том-Юм с риба и морски дарове(дегустициона порция)
Салата
Салата от мариновани морски водорасли Гома-уакаме,терияки октопод,оризов чипс с тогараши и уасаби спайс майонеза
Основно
Филе от жълтопера риба тон в бананов лист с гарнитура домашно приготвени спринг ролс,азиатски сос с джинджифилово песто и кокосово мляко
Десерт
Свежест от Малайзия-кокосово суфле с бял шоколад и сорбе от манго
Менютата от Restaurant Week Varna са налични само в Dolce Amaro Seaport. Цена за едно меню: 39лв.
Заповядайте до 15 май 2022 г.!